Aktuelle priser for Ratilanna Riverside Resort og Spa

Priserne er per værelse per overnatning og inkl. morgenmad.

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i Thailandsk Baht(THB).

Room TypeFrom DateTo DateMax adultsChild ageRate
DeluxeApr 01, 2018Oct 31, 20180 To 32 To 114350
 Nov 01, 2018Mar 31, 20190 To 33 To 115600
 Apr 01, 2019Oct 31, 20190 To 33 To 114600
Deluxe SuiteApr 01, 2018Oct 31, 20180 To 32 To 116850
 Nov 01, 2018Mar 31, 20190 To 33 To 118950
 Apr 01, 2019Oct 31, 20190 To 33 To 117250

 

Ekstra

Ekstra Seng

+ 1600 THB per nat

Barn uden ekstra seng

+ 800 THB per nat

Obligatorisk Dinner

Nytårsaften 31.12 (Voksen 6,000 THB / 3,050 THB børn)

Julaften 24.12 (Voksen 2,600 THB / 1,350 THB børn )

 
Barn til og med 11 år

**Early Bird**

Bestil 90 dage før og få 15% rabat

Bestil 60 dage før og få 10% rabat

Stærke priser og god dansk service

Evolution Tour Thailand tilbyder særdeles attraktive priser på mange hoteller og resorts i Thailand. Siden Evolution Tour blev stiftet i 2003 har vi bestræbt os på at yde god solid dansk service til de mange gæster der hvert år vælger at rejse med os.

Læs mere om Evolution Tour

Læs mere om hvad gæsterne mener om Evolution Tour.

Velkommen til Ratilanna Riverside Spa Resort i Chiang Mai Ratilanna Riverside Spa Resort er et luksus hotel med god central beliggenhed i Chiang Mai. Hotellet har 75 værelser der alle sammen er godt indrettet og svarer til den standard man med rette kan forvente af et hotel i denne kategori. Ratilanna Riverside Spa Resort har lækkert pool område med udsigt ud over den smukke Ping River. Ydermere har hotellet SPA faciliteter samt fitness center med dampbad og sauna ¨ Ratilanna Riverside Spa Resort råder over flere restauranter hvor der både serveres international mad samt thai mad. Hotellet er handicap venligt og hotellet bærer præg af at være opført med brug af meget ædeltræ fra Thailand. Ratilanna Riverside Spa Resort er beliggende på Chang Klan Road i Chiang Mai og med hotellets shuttlebus er man hurtig på det berømte Natmarked i Chiang Mai eller i Den Gamle Bydel Ratilanna Riverside Spa Resort er et godt valg hvis man skal til Thailand og Chiang Mai.
Faciliteter

Restaurant

Cafe

Room Service

Babysitter

Havemiljø

Jacuzzi

Steamroom

Spa

Parkeringsmuligheder

Udflugter

Laundry Service

Forretning

Safety Box

Massage

Udendørs Pool

Børnepool

Internet

Handicapvenligt

Shuttlebus

   
Hotellet tilbyder følgende værelser;

Deluxe

Deluxe værelserne har udsigt til bjergene omkring Chiang Mai. Værelset er godt og smagsfuldt indrettet med alle tænkelige faciliteter herunder skrivebord, hårtørre, badekåbe, internet, kaffe-/temaskine, DVD-CDafspiller samt TV.

Udsigt: Mod Bjerge

Værelsesstørrelse: cirka 65 m2

Seng(e): 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng

   

Deluxe Suite

Deluxe værelserne har udsigt til bjergene omkring Chiang Mai. Værelset er godt og smagsfuldt indrettet med alle tænkelige faciliteter herunder skrivebord, hårtørre, badekåbe, internet, kaffe-/temaskine, DVD-CDafspiller samt TV.

Udsigt: Mod Bjerge eller Flod

Værelsesstørrelse: cirka 120 m2

Seng(e): 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng

Overblik

Hotellet er beliggende på Chang Klan Road i Chiang Mai

Fra Chiang Mai lufthavn er der cirka 15-20 minutters transport til hotellet. Fra hotellet til centrum er der cirka 5 minutters kørsel.

 

Se hotel på Google Maps

Evolution Tour Thailand har egen hjemmeside med masser af rejseinformation om Chiang Mai og Nord-Thailand. Har du lyst til at lære mere om mulighederne i Chiang Mai kan denne hjemmeside med fordel besøges – læs mere om Chiang Mai

Ratilanna Riverside Spa Resort

Velkommen til Ratilanna Riverside Spa Resort

Ratilanna Riverside Spa Resort er et luksus hotel med god central beliggenhed i Chiang Mai. Ratilanna Riverside Spa Resort har 75 værelser der alle sammen er godt indrettet og svarer til den standard man med rette kan forvente af et hotel i denne kategori.

Ratilanna Riverside Spa Resort har lækkert pool område med udsigt ud over den smukke Ping River. Ydermere har hotellet SPA faciliteter samt fitness center med dampbad og sauna

Hotellet råder over flere restauranter hvor der både serveres international mad samt thai mad. Hotellet er handicap venligt og hotellet bærer præg af at være opført med brug af meget ædeltræ fra Thailand.

Ratilanna Riverside Spa Resort er beliggende på Chang Klan Road i Chiang Mai og med hotellets shuttlebus er man hurtig på det berømte Natmarked i Chiang Mai eller i Den Gamle Bydel.

Ratilanna Riverside Spa Resort er et godt valg hvis man skal til Thailand og Chiang Mai.

 

HAR DU OGSÅ TÆNKT OVER?

Evolution Tour Thailand tilbyder også transport til og fra Bangkok lufthavn og masser af andre steder at besøge i Bangkok og på tværs af Thailand

 

Har brug for transport til / fra Bangkok?

Se mulighederne her

Transport Bangkok

 

Vi tilbyder udflugter i Bangkok og omegn

Læs mere om de mange muligheder her

Udflugter Bangkok

 

BRUG FOR HOTEL?