Aktuelle priser for Nakara Long Beach Resort

Priserne er per værelse per overnatning og inkl. morgenmad ( ikke inkl i Grøn Sæson).

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i Thailandsk Baht(THB).

 

 Høj Sæson Peak Sæson Jul 24/12Grøn Sæson
Værelsestype

01.11 til 19.12

11.01 til 30.04

20.12 til 15.01

24.12 & 31,.12

01.05 til 31.10

Superior

3450375046001450

Deluxe

4300525060501550

Luxury

4900585067001750

Beachfront

6100

7000

79002100

 
Ekstra

Ekstra Seng 01.11 til 30.04+ 1200 THB per nat

Barn uden ekstra seng 

+ 600 THB per nat

Barn til og med 11 år
 

Stærke priser og god dansk service

Evolution Tour Thailand tilbyder særdeles attraktive priser på mange hoteller og resorts i Thailand. Siden Evolution Tour blev stiftet i 2003 har vi bestræbt os på at yde god solid dansk service til de mange gæster der hvert år vælger at rejse med os.

Læs mere om Evolution Tour

Læs mere om hvad gæsterne mener om Evolution Tour.

Velkommen til Nakara Long Beach Resort.

Nakara Long Beach Resort blev renoveret i 2011 og garanterer sine gæster et behageligt ophold, uanset om de besøger Koh Lanta (Krabi) på ferie eller i forretningsøjemed. Hotellet ligger 3 Km fra byens centrum og tilbyder adgang til nogle af byens vigtige steder. Hotellets gæster kan opleve byens bedste attraktioner, såsom Saladan Town, Saladan Port og Klong Nin Strand.

På Nakara Long Beach Resort er alt tilrettelagt for gæsternes komfort. For at opnå dette, tilbyder hotellet den mest imødekommende service og de bedste faciliteter. Dette hotels bedste faciliteter omfatter møde-/festlokale, restaurant, parkering, vaskeri og værdiboks.

Alle værelserne har et udvalg af faciliteter såsom brusekabine, deponeringsboks på værelset, fjernsyn LCD/plasmaskærm, internetadgang (wireless) og køleskab som vil glæde selv den mest kvalitetsbevidste gæst. Dette hotel tilbyder hele rækken af fritidsfaciliteter blandt andet pool (Børn), massage og udendørs pool. Hvis du søger et komfortabelt og bekvemmeligt hotelværelse i Koh Lanta (Krabi), så er Nakara Long Beach Resort helt sikkert noget for dig.

 

Faciliteter

Restaurant

Safety Box

Parkeringsmuligheder

Vaskeri

Pool

Børnepool

Udflugter

Laundry Service

Massage

Internet

Møde/fest lokaler

WiFi

  

Hotellet råder over følgende værelsestyper:


Standard

Standard Bungalows er lavet af naturlige materialer, dekoreret for at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Du kan falde i søvn til lyden af rullende bølger. Disse bungalows er udstyret med air-condition, kabel-tv, køleskab og elektrisk vandvarmer. 

Udsigt: Mod have

Værelsesstørrelse: cirka 30 m2

Seng(e): 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng 

  
 

Superior

Superior Bungalows er lavet af naturlige materialer, dekoreret for at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Du kan falde i søvn til lyden af rullende bølger. Disse bungalows er udstyret med air-condition, kabel-tv, køleskab, safety box, egen balkon og elektrisk vandvarmer.

Udsigt: Mod have

Værelsesstørrelse: cirka 34 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng

 

 


 

Deluxe

Deluxe Bungalows en mindre udgave af Luxury Bungalows og er lavet af naturlige materialer, dekoreret for at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Du kan falde i søvn til lyden af rullende bølger. Disse bungalows er udstyret med air-condition, kabel-tv, køleskab og elektrisk vandvarmer. 

Udsigt: Mod haven

Værelsesstørrelse: cirka 32 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge

  

 

Luxury

Luxury Bungalows er lavet af naturlige materialer, dekoreret for at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Du kan falde i søvn til lyden af rullende bølger. Disse bungalows er udstyret med air-condition, kabel-tv, køleskab, egen balkon og elektrisk vandvarmer. 

Udsigt: Mod haven eller havet

Værelsesstørrelse: cirka 40 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng & 1 enkeltseng

 

 


Beachfront

Beachfront Bungalows er lavet af naturlige materialer, dekoreret for at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Du kan falde i søvn til lyden af rullende bølger. Disse bungalows er udstyret med air-condition, kabel-tv, køleskab, fladskærms kabel TV, DVD afspiller, kaffe og te faciliteter, safety box, fryser og elektrisk vandvarmer. 

Udsigt: Mod havet

Værelsesstørrelse: cirka 40 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng & 1 enkeltseng

 

 

  
  

le>

Overblik

Hotellet er beliggende på Koh Lanta ved Phrae Ae Stranden ( kaldet Long Beach ).

Fra Krabi Lufthavn til Koh Lanta er der cirka 2 timers transport med bil og 2 bil færger. Man kan flyve til Krabi med Thai Airways, Bangkok Airways og Air Asia og der er cirka 7-8 daglige afgange fra Bangkok til Krabi.

 

Se hotellet på Google maps

Nakara Long Beach Resort

Velkommen til Nakara Long Beach Resort

Nakara Long Beach Resort ligger i et smukt landskab af tropisk klippe-fri strand. Nakara Long Beach Resort er beliggende midt i kokos og fyrretræer. Resortet tilbyder fredelig og afslappende atmosfære, hvor rejsende kan nyde den varme sol ved det krystalklare blå hav eller gå en tur langs øens fineste sandstrand.

På Nakara Long Beach Resort får du en afslappende velkomst og er et fristed for dem, der søger fred og privatliv på deres ferie. Det er ideelt for par, familier eller generelt rejsende, der gerne vil bo i charmerende natur af tropisk brise og sandstrand.

 

HAR DU OGSÅ TÆNKT OVER?

Evolution Tour Thailand tilbyder også transport til og fra Bangkok lufthavn og masser af andre steder at besøge i Bangkok og på tværs af Thailand

 

Har brug for transport til / fra Bangkok?

Se mulighederne her

Transport Bangkok

 

Vi tilbyder udflugter i Bangkok og omegn

Læs mere om de mange muligheder her

Udflugter Bangkok

 

BRUG FOR HOTEL?