Aktuelle priser for Laluna Hotel & Resort i Chiang Rai

Priserne er per værelse per overnatning og inkl. morgenmad.

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i Thailandsk Baht(THB).

   
Værelsestype01/11-31/0301/04-30/10
Garden Bungalow15501350
Pool View  Bungalow20001700

Ekstra

Ekstra Seng+  650 THB per nat
Barn uden ekstra seng+ 350 THB per nat
Peak Sæson 24.12-02.01 + 650 THB per nat / rum

Breakfest ( per pax ) 

Lunch / Dinner ( Per pax ) 

+ 200 THB ( Per  pax )

+350 THB ( Per pax )

Barn til og med 9 år

 

Stærke priser og god dansk service

Evolution Tour Thailand tilbyder særdeles attraktive priser på mange hoteller og resorts i Thailand. Siden Evolution Tour blev stiftet i 2003 har vi bestræbt os på at yde god solid dansk service til de mange gæster der hvert år vælger at rejse med os.

Læs mere om Evolution Tour

Læs mere om hvad gæsterne mener om Evolution Tour.

Velkommen til Laluna Hotel & Resort i Chiang Rai Laluna Hotel & Resort er et centralt placeret 3+ stjernet hotel i Chiang Rai. Laluna Hotel & Resort har en god og bekvem beliggenhed i Chiang Rai. Laluna Hotel er en god base for oplevelser i Chiang Rai og Laluna Hotel tilbyder nem adgang til områdets vigtigste steder. Laluna Hotel & Resort ligger i hjertet af Chiang Rai i det nordlige Thailand, Laluna Hotel og Resort er et indbydende familiedrevet hotel som tilbyder god  komfort og afslapning.  Desuden er Laluna Hotel en ideel base hvorfra du kan udforske store turistattraktioner såsom Den Gyldne Trekant (hvor grænserne for Thailand, Burma og Laos mødes) samt forskellige templer. Laluna Hotel & Resort tilbyder komfortabel indkvartering i moderne thailandsk stil bungalows, en fin restaurant, udendørs swimmingpool, Internet og frem for alt, imødekommende og opmærksomt service. Laluna Hotel er beliggende cirka 15 minutter fra lufthavnen. Skal man til Thailand og Chiang Rai og ønsker central placering er dette et godt valg til fornuftige priser.
Faciliteter

Restaurant

Cafe

Room Service

Jacuzzi

Parkeringsmuligheder

Mødelokaler

Cykel Udlejning

Udflugter

Laundry Service

Safety Box

Massage

Udendørs Pool

Indendørs Pool

Børne Pool

Internet

 

   
Hotellet råder over følgende værelsestyper:
 

Standard

Alle værelser er komfortable, smagfuldt indrettet og udstyret med moderne faciliteter. Overnatnings faciliteter omfatter privat badeværelse, telefon, kabel-og betalings-tv, individuelt styret aircondition, minibar, radio og skrivebord. 

Udsigt: Have 

Værelsesstørrelse: cirka 30 m2

Seng(e): 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng

   
 

Superior

Alle værelser er komfortable, smagfuldt indrettet og udstyret med moderne faciliteter. Overnatnings faciliteter omfatter privat badeværelse, telefon, kabel-og betalings-tv, individuelt styret aircondition, minibar, radio og skrivebord.

Udsigt: Have

Værelsesstørrelse: cirka 30 m2

Seng(e): 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng

   
  Pool View Access Bungalow

Alle værelser er komfortable, smagfuldt indrettet og udstyret med moderne faciliteter. Overnatning faciliteter omfatter privat badeværelse, telefon, kabel-og betalings-tv, individuelt styret aircondition, minibar, radio og skrivebord. 

Værelsesstørrelse: cirka 30 m2

Seng(e): 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng 

   
>
Overblik Hotellet er beliggende ved Chiang Rai Fra Chiang Mai lufthavn er der cirka 15 minutters transport til hotellet.   Se hotel på Google Maps

Evolution Tour Thailand har egen hjemmeside med masser af rejseinformation om Chiang Mai og Nord-Thailand. Har du lyst til at lære mere om mulighederne i Chiang Mai kan denne hjemmeside med fordel besøges – læs mere om Chiang Mai

Laluna Hotel

Laluna Hotel – et flot hotel midt i en oase som er det perfekte svar til din uforglemmelige ferie.
Laluna hotel har 79 rummelige bungalows som er godt gemt væk fra hovedvejen og beliggende i et tropisk paradis, 20 af disse bungalows er tæt ved den store lagune stil swimmingpool og boblebad, hvor du kan sidde og slappe af og måske bestille en snack eller cocktail .
Laluna hotel ligger kun få minutter fra den berømte nat basar og centrum i Chiang Rai, og ca. en 15 minutters kørsel til lufthavnen og bus station.
På Laluna Hotel er alt tilrettelagt omkring gæsternes komfort. For at opnå dette, tilbyder hotellet en imødekommende service samt nogle af de bedste bekvemmeligheder.

HAR DU OGSÅ TÆNKT OVER?

Evolution Tour Thailand tilbyder også transport til og fra Bangkok lufthavn og masser af andre steder at besøge i Bangkok og på tværs af Thailand

 

Har brug for transport til / fra Bangkok?

Se mulighederne her

Transport Bangkok

 

Vi tilbyder udflugter i Bangkok og omegn

Læs mere om de mange muligheder her

Udflugter Bangkok

 

BRUG FOR HOTEL?