Til Nordens Rose Chiang Mai på firmatur i 2010

I juni 2010 var vi igen klar til firmatur, som skulle gå til den smukke by Chiang Mai i Nordthailand.

Rejsen startede den 10 juni fra Koh Chang mod Bangkok tog station, hvor vi skulle nå nattoget til Chiang Mai. Turen tog cirka 12 timer og vi ankom til Chiang Mai næste dag kl. 08.00.

I år var turen på 5 dage / 4 nætter og da Brian Hansen og Apple ikke kunne være med, var det istedet Lasse Rasmussen og Brian Boysen, som skulle arrangerer diverse aktiviteter og lege.

Efter ankomsten til Chiang Mai kunne legene begynde og som de sidste 5 år, havde vi delt personalet ind i 3 hold. Først skulle de på skattejagt rundt i Chiang Mai og sidst på eftermiddagen mødtes vi i en nærliggende park, hvor vi sluttede af med sjove lege.

Om aftenen tog vi ud og spise ved floden i Chiang Mai på en dejlig restaurant med live musik og der var også tid til at se lidt fodbold, da det var dagen, hvor VM i Sydafrika begyndte.

Dagen efter tog vi til X-center, hvor personalet skulle prøve Paintball, Xorb Ball og Bungy Jump.

Om eftermiddagen mødtes vi igen i parken og vinderen af 2010 blev fundet. Som i 2008, var det igen team 3 som løb med æren; OA (guide), Se (guide), OOH (guide), Anek (chauffør), Eak (chauffør), Mick (regnskab) og Lek (reservation).