Aktuelle priser for Ban Pu Resort

Priserne er per værelse per overnatning og inkl. morgenmad.

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i Thailandsk Baht(THB).

 

 Lav Sæson Høj Sæson Peak Sæson
Værelsestype01.04 til 31.10

01.11 til 23.12

10.01 til 31.03

24.12 til 09.01

Superior Room

155031504300

Bungalow

200043005400

Family Room

590075507600

 
Ekstra

 Ekstra Seng+ 900 THB per nat
 Børn uden ekstra seng+ 400 THB per nat
 Obligatorisk DinnerNytårsaften 31.12(Voksen 2900THB/1500 THB Børn)

Børn til 11 år
 

Stærke priser og god dansk service

Evolution Tour Thailand tilbyder særdeles attraktive priser på mange hoteller og resorts i Thailand. Siden Evolution Tour blev stiftet i 2003 har vi bestræbt os på at yde god solid dansk service til de mange gæster der hvert år vælger at rejse med os.

Læs mere om Evolution Tour

Læs mere om hvad gæsterne mener om Evolution Tour.

Velkommen til Ban Pu Resort.

Ban Pu Resort ligger på den smukke White Sand Beach og har en fremragende beliggenhed i centrum, her finder du natteliv og restauranter.
På Ban Pu Resort er alt tilrettelagt omkring gæsternes komfort. For at opnå dette, tilbyder Ban Pu Resort den mest imødekommende service og de bedste faciliteter. Ban Pu Resort tilbyder vaskeri, parkering, restaurant, værdiboks og roomservice for at sikre, at gæsterne nyder deres komfortable ophold så meget som muligt.
Gæster kan vælge mellem 31 værelser, som alle udstråler en atmosfære af komplet fred og harmoni. Uanset om du er fitnessenthusiast eller blot ønsker at slappe af efter en lang dag, har du mulighed for at nyde fritidsfaciliteter i topklasse, såsom massage, privat strand og udendørs pool.

 

Facilitete

Privat strand

Udendørs pool

Massage

Room-service

Vaskeri

Rygerområder

Kaffebar

Restaurant

WIFI i fællesområder

Parkering

Internet

 

  

Hotellet råder over følgende værelsestyper:

 

Superior Hotel

Superior værelser er hyggeligt indrettede med en komfortabel seng og et rum med alt du har brug for, for at få et behageligt ophold. Værelserne tilbyder air condition, tv, balkon/terasse, minibar, hårtørrer, brusekabine, satteit/kabel TV, safety-box, internet (mod gebyr) og kaffe/te faciliteter.

Udsigt: Mod Haven

Værelsesstørrelse: cirka 18 m2

Seng(e): 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng 

  
 

Deluxe Bungalow

Med Thai dekoreret design, får de 11 Deluxe bungalows en hyggelig atmosfære med et strejf af at være unikt. Værelserne tilbyder air condition, tv, balkon/terasse, minibar, hårtørrer, brusekabine, satteit/kabel TV, safety-box, internet (mod gebyr) og kaffe/te faciliteter.

Udsigt: Mod Have

Værelsesstørrelse: cirka 24 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng

Overblik

Hotellet er beliggende på Koh Chang på White Sand Beach.

Fra Bangkok Lufthavn til Koh Chang er der cirka 5-6 timers transport med bil og færge. Man kan også vælge at flyve fra Bangkok til Trat. Der er 3 daglige afgange fra Bangkok Lufthavn til Trat. Fra Trat til hotellet er der cirka 1,5 times transport inkl. færge.

 

Se hotel på Google Maps

Ban Pu Resort

Velkommen til Ban Pu Resort

Ban Pu Resort er et privat resort på en hvid sandstrand med den mest betagende udsigt over Koh Chang. Til din personlige fornøjelse, har nogle værelser på Ban Pu Resort udsigt over havet og andre over en frodig tropisk have. Både hotel rum og bungalows er skabt af skovarbejdere der har anvendt et udvalg af forskellig træ, keramiske fliser, små sten og lokale træer fra Trat provinsen.
Forestil dig havets brise på den hvide sandstrand, og varmen fra sollyset. Slap af, og flyd med strømmen og de blå bølger på Ban Pu Resort.

 

HAR DU OGSÅ TÆNKT OVER?

Evolution Tour Thailand tilbyder også transport til og fra Bangkok lufthavn og masser af andre steder at besøge i Bangkok og på tværs af Thailand

 

Har brug for transport til / fra Bangkok?

Se mulighederne her

Transport Bangkok

 

Vi tilbyder udflugter i Bangkok og omegn

Læs mere om de mange muligheder her

Udflugter Bangkok

 

BRUG FOR HOTEL?