Aktuelle priser for Santhiya Koh Phangan Resort Priserne er per værelse per overnatning og inkl. morgenmad. Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i Thailandsk Baht(THB).
  Lav Sæson Høj Sæson Peak Sæson Høj Sæson      Lav Sæson  Lav Sæson   
Værelsestype

01.04 til 31.10            

 

 

01.11 til 20.12             21.12 til 07.01             08.01 til 31.03            

01.04 til 30.04          

 

01.05 til 31.10             

Superior Room

2.050 3.850 5.900 5.250 2.800  2.100

Superior Cottage

2.500 4.600 6.800 6.150 3.500 2.550

Deluxe Villa 

4.350 6.800 9.150 8.550 5.100 4.300
  Ekstra
Ekstra Seng Voksen  + 1.300 THB per nat
Ekstra seng Børn + 900 THB per nat
Børn delar existerande seng + 500 THB per nat

 

Obligatorisk  Middag 31.12

 

Voksne + 4.600 / Børn + 2.350 THB.

Barn til 11 år   ***Early Bird mellem*** Book 40 dage i forvej og få 10% rabat Gyldig 01.04 til 31.10 Book 30 dage i forvej og få 5% rabat Gyldig 01.04 til 31.10 Book 40 dage i forvej og få 5% rabat Gyldig 01.11 til 31.03  

Stærke priser og god dansk service

Evolution Tour Thailand tilbyder særdeles attraktive priser på mange hoteller og resorts i Thailand. Siden Evolution Tour blev stiftet i 2003 har vi bestræbt os på at yde god solid dansk service til de mange gæster der hvert år vælger at rejse med os.

Læs mere om Evolution Tour

Læs mere om hvad gæsterne mener om Evolution Tour.
Velkommen til Baan Khao Lak Resort. Baan Khao Lak Resort er placeret ved Andamander Havet, hvor skylinen møder endeløst hav, en  uovertruffen skønhed, som kun naturen kan tilbyde. Blot 2 km´s gang til Khaolak-lumlu National Park og 15 minutter til afgangsmolen til Similan Island. Fredeligt beliggende,  tilstødende lange gyldne sandstrand, tæt på centrum af Khaolak. Du vil opleve sindsro, varm gæstfrihed og afslapning. Den vidunderlige lyd af turkis grønne bølge og glat lang pulveragtig glitrende blød sandstrand på en varm solskinsdag bringer venskaber og smil. Dit afsondret paradis vil aldrig undlade at bringe glæde til dig og din elskede familie i hvert øjeblik af din ferie her.
Baan Khao Lak Resort, som ligger centralt på Nang Thong Strand ved Andamanhavet, kan tilbyde restaurant, spa og udendørs swimmingpool og fri parkering. De 68 værelser der er, er rummelige og omfatter egen balkon, eget bad med hårtørrer og kabel-tv. Der er også en minibar og en værdiboks. Gæsterne kan læse en bog på biblioteket, bestille en massage eller træne i fitnesscenteret. Dette hotel tilbyder også handicapvenlige faciliteter. Gæsterne kan nyde et udendørs måltid på Baitong Restaurant og Sandy Beach Bar Restaurant, der serverer regionale og europæiske retter.
Faciliteter
 

  

Restaurant

Parkeringsmuligheder

Wifi

Jacuzzi

pool Bar

Spa

Kaffe shop

Pool til børn

 

Laundry Service

Massage

Room service

Fitness

Mødefaciliteter

Babysitter

Udendørs pool

Handicap Faciliteter

   
Hotellet råder over følgende værelsestyper:
 

Superior Room

2 etagers hotel bygning i midten af resortet. Med udsigt til haven, kan du fra din privat terrasse / balkon også se bjergene. Rummet er dekorateret i thailandsk moderne stil og med god plads er disse rum velegnet til familier. 

Udsigt: Have

Værelsesstørrelse: cirka 55 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge   

   
 

Superior Cottage

Fra terrassen kan du nyde udsigten til haven. Rummet er dekorateret i Thai og Tropical moderne stil. På rummet finder du air-condition, toilet, tv, bord og kaffe / te faciliteter.

Udsigt: Have

Værelsesstørrelse: cirka 50 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng 

   
 

 Deluxe Villa

Nyd udsigten fra terrassen eller det flotte toilet med regnbruser. Rummet er dekorateret i thailandsk stil. 

Udsigt: Hav + pool eller have

Værelsesstørelse: Cirka 55 m2

Seng(e): 1 dobbeltseng 

   
 

 

 

 

   
   

Overblik

Hotellet er beliggende på den gyldne sandstrand Nang Thong Beach i Khao Lak. Fra Phuket Lufthavn til Khao Lak er der cirka 1 times transport med bil. Man kan flyve til Phuket med Thai Airways, Bangkok Airways og Air Asia. Om vinteren har Thai Airways direkte forbindelse fra København til Phuket. Se hotel på Google Maps

Baan Khao Lak Resort

Velkommen til Baan Khao Lak Resort

Rekreation eller afslapning – valget er dit, når du booker et værelse på Baan Khao Lak Resort i Thailand. At sidde og læse en bog med den tilstødende strandudsigt over Andamanhavet på Baan Khao Lak Resort eller ved swimming pool med jacuzzi, blive ikke slået af noget andet sted.

Men hvis du foretrækker at komme ud og røre dig, så overvej følgende aktiviteter: dykning, en tur til Khao Lak-Lumlu National Park, en runde golf på den nye Thublamu 18-hullers golfbane eller et besøg på en ( eller alle ) af de fire nærliggende vandfald. Et fitness center, bibliotek, trådløs internetadgang og thailandske madlavningskurser er andre alternativ de tilbyder på Baan Khao Lak Resort.

 

HAR DU OGSÅ TÆNKT OVER?

Evolution Tour Thailand tilbyder også transport til og fra Bangkok lufthavn og masser af andre steder at besøge i Bangkok og på tværs af Thailand

 

Har brug for transport til / fra Bangkok?

Se mulighederne her

Transport Bangkok

 

Vi tilbyder udflugter i Bangkok og omegn

Læs mere om de mange muligheder her

Udflugter Bangkok

 

BRUG FOR HOTEL?